4.18.2013

FINASTE ELSAEtt fågelintresse har skapats hos min lilla tjej Elsa. I skolan började de rita av och titta nämre på de vanligaste fåglarna vi har omkring oss i Sverige. Fågelboken plockades fram hemma, och Elsa har nu kunskap om fåglar mer än vad hennes mamma kan! Kanske att det vuxet fram en gen av att hennes pappa och farfar är väldigt duktiga och kunniga om fåglar. I helgen har det lovats att det eventuellt, om vädret lovar fint, att det blir en fågelskådning. Roligt det där med att få ett nytt intresse. Tänker mig att även jag borde börja få något nytt att intressera mig för. Skulle vilja lära mig mer om fotografering, och redigering. Det finns så mycket jag skulle vilja göra med bilderna. Dessa bilder på Elsa är inte redigerade något, och ibland kanske man inte behöver göra något med dem, utan de är finast som de är. Men tänk om jag kunde lära mig photoshop som ett rinnande hav, vilken lycka! Sen är det ju det här med kamera. Å vad jag önskar att jag hade råd att köpa mig en ny bra kamera.


Linda.Foto: Linda Sjöö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar