4.29.2013

KAFFE I SÖTASTE MUGGENIdag dricker jag kaffe i den sötaste av muggar. Några tussilagor har flyttat in och jag bläddrar fundersamt i en lånebok från biblioteket. Ingen speciell bok, men ögonen får en vila en stund på de vackra bilderna. Sen är det ju här med låneböcker från biblioteket. Kan vara lite charmigt att tänka att så många andra har satt sin prägel i boken. Det är som om boken får sig ett spännande liv av att berikat just de där alla andra, samt nu även mig. Men så gillar jag även den där känslan av att få hålla en helt ny bok i handen och som dessutom bara är min, och som ingen annan bläddrat i. Ni vet, luktar sådär härligt ny i de perfekta bladen där inte ett spår syns av någon någon annan. Det är också en charmig känsla.


Jag råkade välta den finaste av muggar och kaffet rann ut över hela bordet, droppandes ner på mattan. På bordet låg den lånade biblioteksboken. Några av sidorna har nu kaffefläckar och jag ska fråga den snälla bibliotekarien på biblioteket om jag måste betala boken. Den lånade biblioteksboken har återigen fått sig en historia av kaffefläckar vilket är synd på boken, men dock en ny historia. Den fina muggen finns i Bellahome shop om du som jag vill äga en alldeles egen.

Linda.


Foto: Linda Sjöö


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar