5.19.2013

GRÅTT OCH SUDDIGT


Idag är det grått och regnigt och ett riktigt mörkt vårväder. En sån där dag när allt är lite suddigt i mina ögon och jag känner mig trött och energilös. Flyttar runt en vas från shoppen som är så fin att sätta en liten blomma i. Sjunker sedan ner i soffan med en koppkaffe och blicken fastnar på två gamla tavlor jag fått av min mormor innan hon gick bort för snart två år sedan. Jag fick dem av henne en tid innan, och hon sa att jag skulle vara rädd om den för de väldigt gamla. Två foton som börjat blekna och jag tror jag behöver sätta glasa på dem för att de inte ska blekna bort helt. Med suddigt i blicken och kaffekoppen i handen tittar jag på tavlorna och inspireras av dem med beundran och förundran, vad kommer de ifrån och hur gamla är dom?
I går vad det nästan 30 grader varmt ute och idag sitter jag med raggsocker uppkurad i soffan med filt på mig. Regnet faller och jag tänker att det är rätt härligt med dagar som denna också, en dag som är lite grå och suddig …


Linda.


Foton: Linda Sjöö, Bellahome


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar