5.15.2013

LILLEBRORDet kan inte hjälpas att jag tjatar om det här med att jag verkligen behöver en ny kamera. Men jag vill så gärna ha en ny, bättre som inte har 7,5 år på nacken och som släpats med halva jorden runt till olika resmål. Legat slängd på köksbänken med lite inskavd sant och andra repor som ett tecken på ålderdom! Snart är det dags att säga hej då till min gamla Canon. Men hur jag än vrider på mina pengar känns det som jag inte har råd just nu att köpa en ny. Tänk om man vaknade en morgon och så bara ligger den där på bordet, som nertrillad från himlen, en helt ny kamera, precis en sådan jag vill ha…   Just nu tycker jag det är riktigt roligt att fota barn och människor och skulle verkligen vilja utveckla det. Lillebror vill vara modell och visst får han vara det.


Vårens sista blåsippa har nu tappat sina blad och det springer fort framåt. Det växer så det knakar i trädgården och varje gång jag tittar till mina små land har växterna vuxit ännu mer och blivit större. Och blommor, det är också kul att fota …


Linda.


Foton: Linda Sjöö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar