8.30.2013

Magasinet g

Jomen, idag jag var jag med i Smålandspostens egna magasin, tidningen g. I början av sommaren fick jag ett mail där de undrade om jag ville vara med i ett litet reportage. Javisst ville jag det! Och idag var alltså reportaget med. Ett bra uppslag förutom att jag ser tröttare ut än, jag vet inte vad, på den lilla bild som var på mig. Gillar egentligen inte det där när man inte får se bilderna innan, kontrollmänniska som man är! Men jag får helt enkelt bjuda på den bilden, och reportaget var bra i övrigt, så det var kul att få se det idag. Är ni nyfikna kan ni kika in här … Ps. Jag drömmer inte om att flytta till Danmark, däremot har jag många andra drömmar .. ds.Linda.Foton: Linda Sjöö, Bellahome
Skålar, vas, kruka från Bellahome-shop


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar