12.11.2013

NISSARNAVisst är Nissarna ute nu och spanar … spanar in i alla vackra hus. Spanar på oss, vad vi gör, så vi är snälla. Och visst är vi väl snälla, det är ju snart jul! Vi tar kanske bilder på våra barn som ska bli årets julkort. Nisseluvan är på och den finaste bild blir tagen  … kanske på våra barn, djur eller på oss själva, på varandra.
Snön har fallit och jag ser flera bilder där snöflingor singlar ner på bilden, fångats i just ögonblicket. Det är så fint och jag ser framför mig hur jag skulle vilja gör mina bilder som än så länge förbli i huvudet. Drar en lätt suck och tänket att mitt nyårslöfte måste vara att lära mig photoshop. Ta mig tid, ta mig just den tiden till att lära och lära .. så att inte bilderna bara få stanna i mitt huvud.
Om man kunde få önska sig något av Nissarna också så önskar jag en ny kamera … ja snälla Tomte, en ny kamera önskar jag mig!


Linda.


Bilder; Linda Sjöö Bellahome, Nisseluva BellahomeshopInga kommentarer:

Skicka en kommentar